Árak, foglalási és használati feltételek fesztiválok idején 2023-07-09T14:31:08+00:00

Foglalási és használati feltételek fesztiválok idején

Kérjük foglalás előtt alaposan olvassa át ezen feltételeket!  Érkezéskor minden vendég aláírásával igazolja, hogy elfogadja az alábbiakat.

(Szerkesztés alatt!)

Rövid összefoglaló

 • Fix ár a fesztiválok éjszakáira
 • Kérünk kauciót
 • A vendégház és kertje területén mindenkit karszalaggal azonosítunk, enélkül senki sem tartózkodhat nálunk. Karszalagot csak fizető vendégek kaphatnak.
 • Apartmanonként csak 1 db normál, 5 személyes személygépkocsi parkolására van lehetőség, amihez behajtási engedélyt biztosítunk.
 • Az apartmanokban csak az azt lefoglaló és előre regisztrált személyek tartózkodhatnak. Az apartman kapacitásánál több ember semmiképpen nem jöhet be.
 • Az apartmanban tilos a dohányzás, bármiféle károkozás ellenértékét a kaucióból levonjuk, illetve nagyobb károkozást, randalírozást vagy más, törvénybe ütköző cselekményeket hatósági eljárás útjára tereljük.

Balaton Sound 2023

Balaton Sound (2023. június 28. -július 2.)  idején 2023. június 28-étől július 3-ig  minimum 4 éjszakára adjuk ki a szálláshelyet, rögzített áron.
Érkezés: 14-16 óra között.
Távozás: 12 óráig.
A levelezésben előforduló bármely elírás, tévesztés esetén a honlapon megadott feltételek érvényesek!

Árak a Balatonsound idején idején

Kék apartman (4+1 személyes):  296 000 Ft + IFA
foglalt
(tájékoztatásul:  14 800 Ft/fő/éj + IFA)
Kaució: 200 000 Ft

Sárga apartman (4 személyes): 240 000 Ft + IFA
foglalt
(tájékoztatásul:  15 00 Ft/fő/éj + IFA)
Kaució: 180 000 Ft

Strand Fesztivál 2023

Strand Fesztivál  (augusztus 24-26.) idején 2020. augusztus 24-ától augusztus 27-ig,  rögzített áron, 3 éjszakára kell kivenni a szálláshelyet.
Érkezés: 14-16 óra között.
Távozás: 10 óráig

Árak a Strand Fesztivál idején

Kék apartman (4+1 személyes, klímával):  147 000 Ft + IFA
(tájékoztatásul: ~ 9 800 Ft/fő/éj + IFA)
Kaució: 120 000 Ft
nincs foglalás rögzítve

Sárga apartman (4 személyes, klímával): 124 800 Ft + IFA
( tájékoztatásul: 10 000 Ft/fő/éj + IFA)
Kaució: 80 000 Ft
nincs foglalás rögzítve

A “kék ” apartmanban a “+1” személy szétnyitható pótágy. A “sárga” apartman nem pótágyazható! Az alaprajzok megtalálhatóak a felső menüben navigálva az adott apartmannál. Feltétlenül meg kell nézni, hogy megfelel-e a fekhelyek elrendezése!
Ha arra gondolnak, hogy lefoglalják, kiveszik, és többen jönnek, akkor ne is olvassanak tovább!
Ez mind a feltételeink között szereplő regisztráció, mind pedig a mindenkori belépési azonosítás miatt kizárt.
Automatikus foglalás nincs. A jelentkezők közül mi választunk!

Foglalás módja

 • Csak az érkezőktől fogadunk el jelentkezést!  A jelentkezőtől kérjük a társaság tagjainak adatait, elérhetőségét, úgy mint: név, lakcím, személy igazolvány szám (az idegenforgalmi adózás miatt egyébként is szüksége) e-mail cím, telefonszám (az ajánlat elfogadásáról és a feltételekről minden érkezőt értesítünk.)
  Az adatokat bizalmasan kezeljük azt kizárólag foglalási és adózási célokra használjuk fel.
 • Az elfogadott jelentkező(k)től foglalási díjat kérünk, mely apartmanonként az ajánlati összeg kb. egyharmada. A foglalási díj részét képezi a teljes szállásdíjnak. A kaució nem! (Nem lakható le, és csak távozáskor igényelhető vissza.)
 • A foglalási díjat és a kauciót majd az erre vonatkozó levélben megjelölt bankszámlára kérjük majd 2 munkanapon belül utalni vagy befizetni. (Csak annak küldjük meg a bankszámlaszámot, akivel előzetesen megegyeztünk.) 2 munkanap után a következő érdeklődő is megkapja, s azé a szállás, akinek a befizetése előbb megérkezik.
 • Erzsébet, Szép, egészségpénztári, nyugdíjpénztári, bank, diák stb. kártyákat, kedvezményeket nem tudunk figyelembe venni.
 • Az utalás közleményében feltüntetendő a foglaló neve (akivel levelezésben állunk, ha nem ő az utalás kezdeményezője), a foglalás időtartama, és az apartman jele. “Kék” vagy “Sárga”.
 • Az érkezést megelőző 30 napon belül a foglalási díjat nem áll módunkban visszaszármaztatni.

A teljes időtartamra vonatkozó díj és az idegenforgalmi adó elszámolása érkezéskor esedékes, és ez a szállás elfoglalásának feltétele.
Az egyes jelentkezőkkel folytatott kommunikáció eredményeit, feltételeit (csak) az érkező társaság tagjaival tudatjuk, a többi jelentkezővel nem osztjuk meg.

Egyéb körülmények a fesztiválok idejére

A szálláshely – az épület – közvetlenül a fesztiválokat elfoglaló szabadstrand-rész mögött van, mindössze a kert és a parti út választja el a leghangosabb fesztiválsátraktól. A távolság a kertben kb. 80 m. A kertkijárat a főbejáratától viszont kb. 60 m-re van.
A hirdetett körülmények – csendes, nyugodt környezet, kényelmes pihenés, a szabadstrandra kijárat nem, a napozási, grillezési lehetőség csak részben érvényesülhet fesztiválok idején. Valamint terheltség függvényében akadozhat a melegvíz-ellátás, de hőségben, illetve a Balaton közelsége miatt ez nem zavaró.
A kert a fesztiválok idején kempingként is funkcionál, általában 15-20 sátor, 30-40 fő. Külön fürdőszobákkal. Közlekedésük az apartmanok vendégeit nem érinti, mert az apartmanok az előkert felől, a épület bejáratán, külön lépcsőházon át közelíthetők meg.
Tudomásul kell venni viszont azt is, hogy buli nem nálunk zajlik! Két apartman van, s előfordulhat, hogy a másikat éppen dolgozók veszik igényben, vagy más miatt éppen pihenni akarnak.

Fesztiválok idején területünkön csuklószalagos azonosítási és kamerás megfigyelő rendszert működtetünk. Ebből következően: csuklószalag nélkül a területünkön senki nem tartózkodhat.
Találkozó hely: minden esetben közterületen a kapuk előtt!
A csuklószalagos azonosíthatóság bevezetése vendégeink (és értékeik) biztonságát szolgálja!
Nincs kivétel semmilyen okból! Idegenek nem mehetnek az apartmanokba, nincs több személynek hely, nincs vendégfogadás, nincs “csak” WC-használat, zuhanyozás, átöltözés, “csomagmegőrzés”. A feltételek megsértése minden esetben a kaució részét vagy egészét terheli.
A “vendég” a kapun belül figyelmeztetve -15 000 Ft. Ház ajtajában: -20.000 Ft. Kifelé menet -40.000 Ft. Ha idegen az éjszakát is benn töltötte, akkor az egész kaució ugrott annak következményeivel (a társaság azonnali eltávolítása) – együtt!
Az apartmanokban TILOS a dohányzás. Ennek nyomainak a felfedezése a kauciót terheli.
További levonások: ágynemű nélküli alvás, extra szennyezés esetenként szintén és szubjektíven 5-10.000-20.000-50.000 Ft-os mértékben is akár!

Károkozás, droghasználat, randalírozás, atrocitások, extra szennyezés, vagy ha a kaució elfogy (!), az a társaság minden tagjának azonnali eltávolítását eredményezi minden szükséges eszköz igénybe vételével, mindennemű díj-visszatérítés nélkül.

Az itt rögzített feltételeket elfogadását minden vendégünk érkezéskor aláírással fogja igazolni.

Válasz a szokásos kérdésekre

 • Mindenkinek jár ágynemű (lepedő, felhúzott párna, paplan, melyeket használni kell), törölköző, normális mennyiségű WC-papír.
 • Az apartmanban kettős kerámialapos főző, 1 medencés mosogató, hűtő, mikró, háztartási felszerelési tárgyak (edények, tányérok, poharak, evőeszközök) vannak, vagy ami véletlenül még kellene, azt adunk. Van szappan, s általában maradnak alapvető fűszerek, mosogatószer (de azt nem mi adjuk).
 • A fürdőszobában és a konyharészben van tartalék szemeteszsák. A háztartási szemetet – kérésre – mi magunk hozzuk el.
 • A háztartási szemétben nem lehetnek italos üvegek, dobozok, PET palackok. Itthagyásuk extra szennyezésnek minősül, a kaució terhére. (-5000 Ft)

Az élelmiszer bolt 100 m-nél nincs messzebb, de jobb készülni tartós dolgokkal, ásványvízzel, üdítővel.
20 méterre (nem tévedés!) a Csokonai utca másik oldalán van az olcsó Lugas vendéglő, ahol reggeli-ebéd-vacsora megoldható.
Apartmanonként 1-1  (max. 5 személyes) személygépkocsi elhelyezésére van lehetőség! Több: extra parkolási díj ellenében. (4000 Ft/nap)
A fesztiválok idején behajtási engedély szükséges, melyet csak tulajdonosnak adnak ki. Az érkező kocsi(k) rendszámát, valamint a kocsitulajdonos telefonszámát az érkezést megelőző 3. napig meg kell kapnunk. Az ügyintézés 1000 Ft/engedély. Átadása:  a lezárt terület bejáratánál.
A vonattal érkezőket a zamárdi vasútállomásról/ra díjtalanul hozzuk/visszük kocsival, – érkezéskor, illetve távozáskor.
Az apartmanokban, a parkoló autókban hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget. Nagyobb értéket leadhatók megőrzésre a tulajdonosnak.

A kauciót távozáskor teljes összegben visszatérítjük, amennyiben az itt rögzített feltételeket nem szegték meg.

Végezetül elnézést kérünk mindazoktól, akikkel kapcsolatban a fenti használati szabályok rögzítésére egyáltalán nem volna szükség. Biztosíthatunk mindenkit, hogy szívélyes, barátságos, segítőkész vendéglátók vagyunk, s reméljük, hogy akivel megállapodunk, örömmel jön, s nyugalmasabb időkben is visszatér majd.

Keressen telefonon +36 30 962-5286 vagy e-mailben: